Handelsbetingelser for Hersted Låseservice

1. Generelle oplysninger

  • Firma: Hersted Låseservice
  • Adresse: Røglevej 124, 3450 Allerød
  • Email: Info@herstedlaase.com
  • Telefon: 22550216
  • CVR nummer: 40693858

2. Bestilling

Når du afgiver en ordre hos os, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail, som bekræftelse på dit køb.

3. Betaling

Vi accepterer de mest almindelige betalingskort og bankoverførsel. Alle beløb er i DKK og er inkl. moms. Hersted Låseservice trækker først beløbet, når varen afsendes.

4. Levering

Levering sker inden for den angivne tidsramme på produktets side. Skulle der opstå forsinkelser hos vores fragtfirma, kan dette resultere i forsinkelse ved levering. Hersted Låseservice kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet.

5. Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen. Varer skal returneres til Røglevej 124, 3450 Allerød i original emballage og i ubrugt stand. Bemærk, erhvervskunder har ikke denne fortrydelsesret, medmindre andet er aftalt skriftligt.

6. Reklamationsret

Uanset om du handler som privat eller erhverv, har du 2 års reklamationsret. Eventuelle mangler ved levering fra Hersted Låseservice skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget manglen.

7. Persondata

Dine personlige oplysninger anvendes kun internt for at kunne levere varen til dig. Alle persondata håndteres i henhold til Persondataloven, og vi garanterer ikke at videregive eller sælge oplysninger.

8. Konflikter

Eventuelle konflikter mellem Hersted Låseservice og kunder skal søges løst i mindelighed. Hvis dette ikke lykkes, kan sagen indbringes for de almindelige domstole, nærmere bestemt den ret, der er nærmest Hersted Låseservice's adresse.

9. Ændring af handelsbetingelser

Hersted Låseservice forbeholder sig retten til løbende at opdatere og ændre handelsbetingelserne. Det er kundens ansvar at holde sig informeret om gældende betingelser.