Retur- og Reklamationsbetingelser for Hersted Pengeskabe

Sidst opdateret: 18. Oktober 2023

1. Definitioner

Aftalens parter: "Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en ordre til Hersted Pengeskabe afgiver en bestilling om køb og levering af bestemte varer.

Hersted Pengeskabe: Anvendes både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

2. Bestilling og Ordrebekræftelse

Bestilling på vores hjemmeside betragtes som en bindende aftale, og ordrebekræftigelse fremsendes umiddelbart efter bestillingen. Dog tages der forbehold for, at varer kan være gået i restordre eller helt udgået, og i så fald kontakter vi dig hurtigst muligt.

3. Reklamation og Reklamationsret

Hersted Pengeskabe yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen for fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Reklamation skal ske ved henvendelse pr. mail eller telefon, hvorefter vi kan kræve, at varen sendes/afleveres til vores adresse på Røglevej 124, 3450 Allerød.

Ved returnering bedes du bruge Postnord eller GLS - ikke alternative pakke distributører. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skrive tydeligt, at du ønsker at gøre brug af reklamationsretten og få tilbagebetalt købesummen.

4. Fortrydelsesret (kun for private)

Hvis du som privatperson fortryder dit køb, skal du meddele Hersted Pengeskabe inden for 14 dage efter levering, og du har derefter mulighed for at returnere varen. Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde, og varens emballage skal bevares og medsendes ved returnering.

Du skal selv betale for returfragten, og returvarer skal sendes direkte til Røglevej 124, 3450 Allerød. Vi anbefaler at bruge Postnord eller GLS til returnering.

5. Ansvarsfraskrivelse og Garanti

Hersted Pengeskabe fraskriver sig ansvaret for indholdet på eksterne hjemmesider, som der kan være links til fra vores hjemmeside, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Vores garantier dækker kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

6. Forbehold for Ændringer

Hersted Pengeskabe forbeholder sig ret til at ændre og opdatere betingelserne og reglerne for denne hjemmeside. Det er vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

7. Misbrug

Misbrug af Hersted Penegskabes hjemmeside kan medføre politianmeldelse.

For yderligere information eller spørgsmål vedrørende vores retur- og reklamationsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os:
Hersted Pengeskabe
Ejer: Dennis Hersted
Adresse: Røglevej 124, 3450 Allerød
Email:Info@herstedlaase.com
Telefon: 22550216
CVR nummer: 40693858