Spørgsmål og Svar

Hvordan installeres et pengeskab/Våbenskab?

Installation varierer afhængigt af skabets mærke, type og størrelse. Der vil altid følge en vejledning med til skabet, de fleste kan sættes fast inden fra skabet ud gennem ryg, bund & nogen gange siderne. Vi anbefaler professionel installation for de bedste resultater.

Kan jeg installere et pengeskab/Våbenskab selv?

De fleste pengeskabe vi har under kategorien "Pengeskabe" som ikke har nogen godkendelser kan private normalt godt selv sætte op uden problemer, men hvis skabet har en certificering er der altid en vejledning med til montering, da der er bestemt krav for at overholde den certificering, men for optimal sikkerhed og korrekt montering anbefaler vi professionel installation.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer koden til mit skab?

Kontakt Hersted Pengeskab. så kan vi kan give vejledning & hjælpe med at finde den mest optimale løsning for dit problem.

Er pengeskabene/Våbenskabene vandtætte?

Det er de færreste skabe som er vandtætte, men mange er designet til at modstå mindre mængder vand fra sprinklere eller slukningsforsøg.

Er der nogen skjulte omkostninger ved at købe et pengeskab/Våbenskab?

NEJ - alle vores priser er inkl. levering til kantsten & med monteringstilbehør

Hvis du gerne vil have hjælp til at bære skabet helt ind på plads & evt. montering af skabet, vil der være en ekstra omkostning her, kontakt os gerne for pris på dette. Vi tilbyder levering & Montering i hele Danmark.

Hvad sker der, hvis elektronikken i mit elektroniske pengeskab/våbenskab svigter?

e fleste elektroniske skabe har en nødløsningsmetode, såsom en nøgle eller backup-batteri. men kontakt os gerne, så vil vi gerne hjælpe med at give vejledning eller finde den bedste løsning for dig.

Hvordan leveres pengeskabet/Våbenskabet?

Hvis du bestiller skabet over vores webshop, tilbyder vi levering direkte til din adresse (Bemærk kun til kantstenen)
Hvis du gerne vil have hjælp til at bære skabet på plads, hen til hoveddøren eller muligvis monteret, kan du kontakte os så kan vi give en pris på dette, vi tilbyder levering & Montering i hele Danmark. Se gerne mere under vores leveringspolitik for detaljer.

Hvordan vedligeholder jeg mit pengeskab/Våbenskab?

Undgå at placere skabet i fugtige områder, og rengør det regelmæssigt. Låsemekanismen bør også smøres lejlighedsvis. Gerne med Fedt eller PTFE spray.

Sidder du med et pørgsmål, forespørgsel eller lignende der ikke blev besvaret her, så kontakt os endelig!

Vi kan kontaktes på info@herstedlaase.com eller +45 22550216

Vi har åben fra 07.00 til 22.00 hverdag. I travle perioder kan der forekomme længere svartid, men vi svarer altid så hurtigt som muligt.

Kontaktformular